Ångerrätt & returer

Kontrollera alltid att din försändelse är oskadd vid leverans. Vid skador, fel varor eller saknade varor, kontakta oss på info@kaptensbostaden.se

Ångerrätt - Öppet köp

Du har som kund alltid öppet köp i 14 dagar som börjar gälla då du mottagit din vara! Vid retur ska varan vara oanvänd samt oskadad och förpackad i sin originalförpackning. Det är tillåtet att öppna förpackningen och granska varan på ett tillvägagångssätt som ej skadar produkten eller dess förpackning. Kaptensbostaden förbehåller sig rätten att debitera för saknat/skadat originalemballage eller i det fall att returen ej är komplett.

Returer

Vill du returnera dina varor eller byta dina varor ber vi dig kontakta oss vi finns här för att hjälpa dig, du står själv för fullständig returfrakt och vi vill att du packar varan på likvärdigt sätt som du fick den. När vi återfått och godkänt oanvänd vara och ev. gåvor i samband med köp, betalar vi tillbaka dina pengar eller skickar ny vara enligt vår överenskommelse. Om varan är förstörd eller använd gäller inte återbetalning.

Varmt välkommen som kund. Låt oss vara med och skapa ditt Hus till ett Hem!

Kaptensbostaden vill skapa ett hem du kan längta till , ett hem som är personligt , vackert och sprider värme! Ett hem som inte andas bara nytt utan historiens vingslag finns med där dina saker du älskar och redan har ges en speciell plats men med en touch av nytt eller antikt! Du har ett hus vi ger dig ett hem! Välkommen att följa vår resa på kaptensbostaden!

Följ oss på ”Följ oss på Facebook” ”Följ oss på Instagram”

KUNDSERVICE
BUTIK

Vår butik i Sya Tingshus 600 kvm med stort sortiment 

Mjölbyvägen 12 Sya 

ÖPPETTIDER

Se socialamedier fasta tider kommer inom kort 

Vår butik i Linköping med delar av vårt sortiment 

Klostergatan 68
582 23 Linköping

ÖPPETTIDER

Mån-fre 9-18

ADRESS

Kaptensbostaden
Mjölbyvägen 12 
595 97  Mjölby 
Sweden

© Kaptensbostaden AB     |    Om cookies    |    Sitemap