Handla & betala

När du gjort din beställning får du en bekräftelse via e-post till den adress du uppgav vid beställning. Vi hanterar din order inom 48 timmar! När dina varor skickats får du ett nytt mejl att dina varor är på väg!

Priser

Alla priser är inklusive moms. 

Vi reserverar oss för ev. slutsålda erbjudanden/kampanjer /prishöjningar, samt reservation av ev tryckfel i skrift & priser och missvisande färger.
Skulle vi upptäcka något av detta hör vi självklart av oss innan leverans och du har full rätt att ångra ditt köp.

Gällande varor som är antika i vår loppis online säljes varan i befintligt skick. Motsvarar den inte dina förväntningar får du självklart returnera och du själv står för retur kostnad!

P.A.U.S Skönhet & Hälsa AB (556681-3753) driver webbplatsen Kaptensbostaden.se

Betalning

Du kan betala med faktura , kortbetalning , delbetalning eller direktbetalning via Klarna check out . Läs mera om Klarnas villkor här >>>

Faktura - Vi överlåter alla fakturor till Klarna AB. Läs mera om klarna faktura>>

Har du några ytterligare frågor eller funderingar är du varmt välkommen att ringa Klarna på 08 - 120 120 10 eller mejla till info@klarna.se 

Kaptensbostaden vill skapa ett hem du kan längta till , ett hem som är personligt , vackert och sprider värme! Ett hem som inte andas bara nytt utan historiens vingslag finns med där dina saker du älskar och redan har ges en speciell plats men med en touch av nytt eller antikt! Du har ett hus vi ger dig ett hem! Välkommen att följa vår resa på kaptensbostaden!

Följ oss på ”Följ oss på Facebook” ”Följ oss på Instagram”

BETALNING & SÄKER HANDEL

Vi accepterar Kortbetalning (VISA, MasterCard, American Express), Klarna Direkt, Klarna Faktura och Banköverföring.

BUTIK

Klostergatan 68
582 23 Linköping

ÖPPETTIDER

Mån-fre 8-18
Lördag se särskilda öppettider

ADRESS

Kaptensbostaden
Norrgården Böttestad
590 17 Mantorp
Sweden

© Kaptensbostaden AB     |    Om cookies    |    Sitemap