Inredningshjälpen

Att inreda ett Hus till ett Hem!
Att göra en förändring behöver inte vara kostsam och man behöver inte köpa massor nytt eller dyra saker! Men kanske har du svårt att få till det där sista och bara behöver en sista hand för att skapa en ny känsla! Att välja textilier , att välja dekoration för att få en personlig touch, eller sätta till en färg! Eller är det så att du känner helt kaos och vill börja om från början!

Jag hjälper dig från det lilla till en större förändring! Det kan vara enstaka rum eller flera rum. Ofta behöver man bara komplettera med enstaka saker bara man får möblerna på rätt plats! .Ställ gärna enklare frågor kostnadsfritt personligen till mig - jag lovar dig svar inom 48 timmar. Kanske har du enklare frågor om färgval, placering av enstaka möbler , val av kuddar i soffan ja allt möjligt som du tänker på! Då får du jätte gärna höra av dig kostnadsfritt till mig via formuläret nedan! En del av de frågor som kommer in skriver jag om på instagram för att delge flera bra råd & tips! Sälvklart kommer du vara helt anonym!

Vill du ha mera hjälp en ett enstaka råd då kan jag komma på personligt besök! Ett personligt besök kan ta allt mellan 2-4 timmar beroende på vad du/ni önskar och kostar från 1000kr ! Under besöket går jag igenom alla era önskemål och ställer många frågor och om du är redo börjar vi styla utifrån era förutsättningar! Jag utgår alltid från det ni har hemma och de saker ni gillar.Besöket kan omfatta ett eller flera rum.Personliga besök endast inom 10 mils radie! Skriv ditt önskemål i formuläret nedan så återkopplar jag med upplägg & kostnadsförslag!

Låt mig ge dig inspiration att skapa ett hem du ska trivas i och längta till! 

Att skapa ditt Hus till ditt Hem /Anna

Har du frågor gällande inredning eller vill du ha personliga råd eller tips välkommen att skriv din fråga i formuläret

Kaptensbostaden vill skapa ett hem du kan längta till , ett hem som är personligt , vackert och sprider värme! Ett hem som inte andas bara nytt utan historiens vingslag finns med där dina saker du älskar och redan har ges en speciell plats men med en touch av nytt eller antikt! Du har ett hus vi ger dig ett hem! Välkommen att följa vår resa på kaptensbostaden!

Följ oss på ”Följ oss på Facebook” ”Följ oss på Instagram”

KUNDSERVICE
BUTIK

Butik i Sya Tingshus 600 kvm med stort sortiment 

Mjölbyvägen 12 Sya 

ÖPPETTIDER i Sya 

Torsdag 11-18

Lördag 11-15

Följ oss på socialamedier Kaptensbosatden för mera information & inspiration 

Vår butik i Linköping med delar och lite av vårt sortiment 

Klostergatan 68
582 23 Linköping

ÖPPETTIDER I Linköping 

Mån-tors  9-18 fre 9-17 

ADRESS

Kaptensbostaden
Mjölbyvägen 12 
595 97  Mjölby 
Sweden

© Kaptensbostaden AB     |    Om cookies    |    Sitemap