KaPtensbostaden - vår historia

Från hus till hem

Böttestad - Kaptensbostaden

Vår historia börjar 1766 då kapten Carl Rhenberg flyttar in på Norrgården i Böttestad. Det blev kaptensbostaden och så var det långt in på mitten av 1800 talet! Jag har alltid fascinerats av historien och känner dess vingslag i Böttestad! 

Carl Rhenberg har satt sitt avtryck han är en av alla kaptener som bott på kaptensbostaden och är upphov till min historia vårt hem och till namnet kaptensbostaden!

Idag bor jag Anna med min familj i forna kaptensbostaden - Norrgården Böttestad. Jag är i botten utbildad hudterapeut & entreprenör och driver sen 25 år en dag spa anläggning samt företaget kaptensbostaden sen 2018! Jag har alltid älskat skapandet och vara kreativ i mitt hem, renovera , göra om möbler & leta på loppisar! Jag har gått flera inredningskurser samt kurser inom färglära & Feng shui! 

Härlig varm känsla - Från Hus till Hem

Hur levde kaptenen?  Hur var livet i Böttestad på 1700 talet ? Det är en härlig varm känsla att tänka på och som jag nyfiket söker svar på! Jag vill förvalta arvet och sträva efter att skapa vårt hem efter historien och jag vill ge dig inspiration att skapa ditt hem  - Från Hus till Hem 

Du har ett hus - Vi ger dig ett hem

Kaptensbostaden vill skapa ett hem du kan längta till , ett hem som är personligt , vackert och sprider värme! Ett hem som inte andas bara nytt utan där dina saker du älskar och redan har ges en speciell plats men med en touch av nytt eller antikt! Du har ett hus vi ger dig ett hem! 

Välkommen att följa vår resa på kaptensbostaden!

Kaptensbostaden vill skapa ett hem du kan längta till , ett hem som är personligt , vackert och sprider värme! Ett hem som inte andas bara nytt utan historiens vingslag finns med där dina saker du älskar och redan har ges en speciell plats men med en touch av nytt eller antikt! Du har ett hus vi ger dig ett hem! Välkommen att följa vår resa på kaptensbostaden!

Följ oss på ”Följ oss på Facebook” ”Följ oss på Instagram”

KUNDSERVICE
BUTIK

Vår butik i Sya Tingshus 600 kvm med stort sortiment 

Mjölbyvägen 12 Sya 

ÖPPETTIDER

Se socialamedier fasta tider kommer inom kort 

Vår butik i Linköping med delar av vårt sortiment 

Klostergatan 68
582 23 Linköping

ÖPPETTIDER

Mån-fre 9-18

ADRESS

Kaptensbostaden
Mjölbyvägen 12 
595 97  Mjölby 
Sweden

© Kaptensbostaden AB     |    Om cookies    |    Sitemap