Leveransinformation

Leverans 

Vi har lite sommar ledigt  så längre leverans tider under några sommarveckor 

Vi gör vårt yttersta för att dina varor ska komma till dig vi lovar leverans inom 5-6 dagar. Om vi upptäcker att dina varor inte går att leverera i tid meddelar vi dig via e-post. Du som kund har alltid rätt att häva ditt köp vid leveransförsening om vi inte kan uppfylla dina önskemål.Du måste vara 18 år för att få beställa!

Fraktkostnad 

Vi anlitar Schenker som fraktbolag du hämtar enkelt ut hos närmsta ombud.Din frakt per paket är 69 kr. Frakt mindre möbler 300 kr Ej utlösta paket debiteras 300kr
Önskar du hämta dina varor i vår butik på klostergatan 68 samma lokaler som p.a.u.s Skönhet & Hälsa är det fraktfritt och du är välkommen när det passar under våra öppettider 9 – 18 vardagar eller efter överenskommelse! Möbler samt tyngre varor skickas gärna enl överenskommelse och du som mottagare står för fullvärdig frakt upphämtning i vår fysiska butik kostnadsfritt. 

Kaptensbostaden vill skapa ett hem du kan längta till , ett hem som är personligt , vackert och sprider värme! Ett hem som inte andas bara nytt utan historiens vingslag finns med där dina saker du älskar och redan har ges en speciell plats men med en touch av nytt eller antikt! Du har ett hus vi ger dig ett hem! Välkommen att följa vår resa på kaptensbostaden!

Följ oss på ”Följ oss på Facebook” ”Följ oss på Instagram”

KUNDSERVICE
BUTIK

Vår butik i Sya Tingshus 600 kvm med stort sortiment 

Mjölbyvägen 12 Sya 

ÖPPETTIDER

Se socialamedier fasta tider kommer inom kort 

Vår butik i Linköping med delar av vårt sortiment 

Klostergatan 68
582 23 Linköping

ÖPPETTIDER

Mån-fre 9-18

ADRESS

Kaptensbostaden
Mjölbyvägen 12 
595 97  Mjölby 
Sweden

© Kaptensbostaden AB     |    Om cookies    |    Sitemap